Liten olycka

Underbart väder, underbar ridtur fram tills...

Vi skulle över en bäck, jag försökte gång på gång att få Domino att ta ett skutt över. Bäcken var liksom inte bred, men han tyckte det var lite läskigt. Jag hoppade av och skulle leda honom över och tänkte att det är bäst jag håller mig undan så att han inte hoppar på mig (har varit med om en sån grej tidigare). Jag gick över bäcken och hinner inte ens blinka. Såg hur Domino, stor som han är (bra mycket högre än mig) hoppar ett jätteskutt och tänker landa precis där jag står. Jag hann såklart inte undan eftersom allt hände på ett ögonblick. Jag fick inget hovtramp på mig men eftersom han hoppade mot mig så slog han omkull hela mig med sina ben och sin kropp så jag ramlade mot backen och kom under, mellan hans framben. Det kändes som att jag fick hela hästen över mig, men så illa var det nog inte även fast det gjorde jätteont. Domino reste sig fort som ögat, men jag låg kvar och kved på marken. Jag höll hårt i tygeln som gått sönder och ringde pappa så fort jag fick upp mobilen. Jag var inte säker på att allt var OK eftersom det gjorde så ont. Bäst att ringa så länge man har medvetandet kvar tänkte jag. (Förra sommaren så lyckades jag ringa pappa precis när jag ramlat av Bright Man och fick ett riktigt slag när jag landade med huvudet före. Tur att jag hann ringa för när pappa kom till stallet efter 3 min så var jag så gott som borta...)

När pappa var i luren så snörvlade jag hysteriskt och sade vad som hänt och att jag var i skogen, men inte visste var exakt. Han blev såklart livrädd och frågade om han skulle ringa efter en ambulans. Men jag kände efter och smärtan från benet gick ur. Jag gick hem med Domino och det kändes bra. Det spänner fortfarande i benet, men det är utanpå och inte inuti. Alltså inget brutet eller likande. Jag kan ju gå!!

Domino stannade så fort han hörde ljuden jag gav ifrån mig, kom ner med mulen mot mig. Han måste ha undrat vad som hände och om det var okej med mig. Han stod som ett ljus och väntade på att jag skulle resa mig ♥

Kommentarer
Postat av: Jessica

Vad läskigt :S



Tur att det gick bra!

2011-05-11 @ 20:28:33
URL: http://alltidponny.weblogg.se
Postat av: Klara Hovstadius

sv: haha japp :D

2011-05-11 @ 20:59:51
URL: http://klarahovstadius.blogg.se/
Postat av: my

Usch vad obehagligt!! Tur att det gick bra iaf :)

2011-05-11 @ 23:12:29
URL: http://mysamuelssons.blogg.se/
Postat av: Fredrika Källström

Usch vad otäckt, hoppas det gick bra..!



Jättefin blogg, kram

2011-05-11 @ 23:15:40
URL: http://tavlingsduon.blogg.se/
Postat av: Team Kråksjö - Amanda Wilhelmsson

tur att de gick bra! :)



sv: är de din? :)

2011-05-12 @ 06:46:12
URL: http://teamkraksjo.blogg.se/
Postat av: Catrin Egerfors - Mitt liv som tävlingsryttare!

Fy vad läskigt.



Jag köpte det på ÖB :P För typ 60 kr :)

2011-05-12 @ 09:22:25
URL: http://cathie.se
Postat av: Roos

Usch vad läskigt... Var rädd om dig vännen!!

2011-05-12 @ 09:46:18
URL: http://litenros.blogg.se/
Postat av: annika

Phuuuu! Nu hade du allt tur Frida. Men du är tuff och klartänkt som ringer pappa. Sen reser du dig upp och går till stallet...kloka du.

Var rädd om dig tjejen.



Kram

annika

2011-05-13 @ 17:30:33
URL: http://annika-dittenochdatten.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0