mest dissar

Fick mest dissar på hööks-schabraket.

Då är min nya fråga om det bara är hööks variant det gäller? Vissa påstår ju att det bara är därför. Eller gillar ni inte metallic-schabrak över huvud taget?


Hv polo  ca 669:-Lamicell starlight, ca 449:-

Bilder lånade från Tophorse

Skulle ni kunna tänka er någon av dessa då?

Fult eller fint?

Kan inte bestämma mig. Typ, alla olika märken fixar ju metallischabrak nu :P


359kr på Hööks


Blogg.se har gjort det!!!

Äntligen är blogg-appen här :) har precis varit i stallet och fixat för idag. Domino tar vilodag idag. Han har varit SÅ duktig på senaste. Var förresten längesen jag skrev om honom här, men ni har ju inte frågat om det heller så.. Jag kan nästan tro att ni gått i ide.


hello mates

Ja, det är fett kul att vara upptagen. Det ska kännas, och det gör det. Sover alldeles för lite också. Har blvit ett snitt på 6-7 timmar/natt. Hinner inte riktigt med allt, men men!

Det här är ändå värt det.

Ny vecka

Känner mig upptagen, hinner inte med allt jag vill göra.. åh, jag är inte van vid det här, hehe!

Vet inte vad jag ska skriva på min blogg heller?

Gårdagen

Måndagen alltså, var jag i stallet efter en stallfri helg. Vet inte hur många år sedan jag hade en stallfri helg såhär på hösten. Tack för mockhjälpen!! Skönt var det iaf, då jag var superförkyld och dessutom jobbade 10 timmar, båda dagrna. Var knappt så att jag orkade pga förkylningen. Vad gör man inte? Det var ingen som kunde ta mitt jobbpass, så nu får vi hoppas att jag inte smittade någon.

Tycker ni att det kan vara skönt med stallfria dagar ibland? För ett år sedan skulle jag ha svarat NEJ, helt klart. Då var hästarna allt, och inget annat fanns. Nu är det lite annorlunda.. :-) Missförstå mig inte, jag älskar att vara i stallet nu också!

Igår så tog jag hästen min ut på en 45 min promenad i skymningen. Han hade slitit av sig en sko också, så vi får väl ta det lugnt ytterligare några dagar.


sjuk och trött

Har jobbat mellan 8-18 idag.. Dessutom superförkyld och sjukt trött och hängig. Skulle på en inflyttningsfest hos en kompis. Åååh, vill verkligen dit, men hur smart är det på en skala när jag typ säckar ihop av trötthet, är sjuk och ska upp 05.30 imorn för att åka till jobbet!?

Dessutom var det sjukt skönt att slippa stallet idag. Hade absolut inte hunnit eller orkat. Tack du snälla som tog hand om Domino idag :)

Ska sova NU!!

Back on track

Köpte ett par back on track paddar idag, begagnade men väldigt fina. Så behövde inte lägga ut mycket pengar för dom och det känns skönt!

Så nu ska jag testa på mig själv, för att känna hur det hjälper och hur det känns. Bra att veta innan man testar på hästen. Så småning om så ska Domino få ha natten efter träning i förebyggande syfte.


Uppe innan tuppen

Har fixat i stallet nu på morgonen, samt släppt ut hästar. Gick upp och gjorde mig i ordning 5.30. Skulle fixa rätt mycket saker hemma också. Så nu är jag i skolan och ska börja läsa och skriva, haha! Har flera inlämningsuppgifter som ska in.

Har lagt bloggen lite åt sidan, hinner inte uppdatera om allt jag gör och om man inte skriver om allt man gör så blir bloggen tråkig. Iaf min blogg!

Har en mycket händelserik helg framför mig, lite stressigt är det också.

Feta blåmärken

Hahahah, så himla underhållande! Vilken del gillar ni bäst? ;)
hej

Ska nu cykla iväg till ett intensivpass på friskis i Ultuna! :)

Har typ ingte mer att säga.. ni kommer snart få en till rolig film, håll utkik!

3 bra språng :)Från i våras, kändes super!

Kort kommentar från mig

Ridsporten är så prestigefull. Finns så himla mycket dyr och fin utrustning, jag tycker det är överdrivet. Visst är det också en hobby för många att ha fin utrustning och smycka hästarna med den, det tycker jag med. Men jag tycker det blir för mycket. Jag ska inte säga för mycket.

Jag vill ha en islänning där man bara kan ta första vojlocken man ser. Spelar ingen roll om den är sliten i kanten. Ut och rid, fritt i skogen!

Någon som har något att tillägga?

Kastrering

I morse lämnade jag lille Neptunuz på djurkliniken och åkte till skolan, jättenervös. Det är ju inte riskfritt att kastrera (läs söva) en gammal kanin. Han hade en testickeltumör, troligtvis en godartad sådan, men hans ena testickel var lika stor som en schäfers testickel, skönt? Nej.

De ringde inte från kliniken någon gång idag, och det var ett gott tecken. Åkte och hämtade honom senare på eftermiddagen och då var han jättepigg! Så skönt! Fick ett recept på metecam som han ska få i 4 dagar framöver, smärtstillande och inflamationshämmande. Har nu hämtat det på apoteket.

Nu sitter lille gubben ute i buren och har både ätit och druckit. Skuttar runt gör han också, som han brukar göra. Det är ett gott tecken! :)


Jag och Neptunuz hösten 2004. Alltså ett tag sedan ;) Gillar min fina hinderbana, det var då jag började träna hoppning med honom. Han blev ju en jättebra hoppare!! Killen min ♥Handlat lite

Var på stan efter skolan. Var verkligen ute efter kläder, och jag hittade detta linne, haha!
ALLA mina skor är trasiga, så idag blev det ett par nya. Har dock ej bestämt om jag ska behålla dom. Vad tycker  ni?
En ring och en kajal är också med på bild.


Birthday!

Grattis till mig, ett år äldre idag! Har haft en fin dag!


Jag och Domino idag, fotad av farmor!

film från i juni

Ett littet klipp på två språng


Mitt knä

ååååh, jag har ont i mitt knä.. Vill inte direkt ut och springa då. Vill inte sitta här heller, man mår så bra av att komma ut och springa av sig lite, men nu är nog inte det det smartaste jag kan välja. Skit.

Igår haltade jag till och med när jag gick, det är lite bättre idag.

I may be bad, but I'm perfectly good at it

Bara för att jag kan!


Trasiga skor

Mina ridskor har varit trasiga bra länge nu. varje gång jag använt dom så har jag stört mig på att jag fått in grus i skorna, blivit blöt osv. Tur att jag nu köpt ett par ridstövlar jag kan använda istället :)

Måste dock köpa ett par nya stallskor också..

 


Någon som vill ha?

Har hur mkr saker som helst i källaren. Här är ett gulligt schabrak med tillhörande luva från Waldhausen, endast använt en gång. 300 kr


Flyttat!

Nu har vi flyttat från Kungshamn, Domino och jag. Känns lite sorgligt på ett sätt, har trivts väldigt bra.
Det kommer bli jättebra på nya stallet också :)
Domino precis inflyttad :)

löpning

60 minuters löpning efter skoldagen var avkopplande, som vanligt :) Ökade farten rätt kraftigt på slutet, då jag länge förberett mig för explosionen :P Kändes bra!

Snart ska jag iväg och dansa bugg!

RSS 2.0