Dagens ridpass

Skrittade i friskt tempo den första kvarten till klätterbacken där vi skrittade uppför. Sen rid vi in en bra bit in i skogen till ett ställe där vi galopperade en kort sträcka och travade tillbaka till the main path där vi drog en fartfylld galopp. Jolly frustade på :)

Travade förbi den vanliga ridstigen och kom till traktorvägen där vi galopperade igen, denna gången en lugn ocg fin galopp. Han satte under sig väldigt bra och galoppsprången blev bättre, det kändes. När vägen nått sin ände så galopperade vi tillbaka igen i lugn och samlad galopp, duktig kille! Travade av på vägen tillbaka till avtagssrigen och red den två gånger så att han fick trava på ordentligt. Då var han jättefin. Jag varierade med att ställa hans nacke åt båda hållen. När vi kommit över bilvägen så hoppade jag av och skrittade Jolly för hand den sista biten. Jolly var svettig överallt. Lurv på halsen och vitt lödder under ganaschen ;-)

Jolly är inte rakad och det är för att han aldrig fick så mycket vinterpäls. Däremot så har han inte börjat fälla ännu och det var ju ganska varmt idag.


Kommentarer
Postat av: Klara Dahlstedt

Nej, det är bra att man kan ta det stegvis!



Åh, längtar tills man kan komma ut och klättra! Är er klätterbacke bra? Vi har flera stycken men just nu går det ju inte att rida där.. :/

2011-03-04 @ 20:24:44
URL: http://klaradahlstedt.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0