Liqusini

Ny hästsportsaffär i Ramsta, Uppsala! woho, det var ju väldigt bra! Jättefina och mycket saker hade dom. Om du gillar utrustning och färgmatching så åk dit. det finns ju så himla snygga saker och jag hittade en helt underbar väst och ett underbart ländtäcke, båda i orangea toner med brunt och beige. Men skit it. Detta året så ska inte utrustningen va prio ett, även fast det är sjukt kul att känna sig sjukt snygg. Men det är ju lite sjukt?! JO!

Jag köpte bara en polotröja i sport/stretchigt material  till mig att ha i höst/vinter och ett par boots till Domino.


Det är kul att matcha, men jag tänker inte bry mig lika mycket som förr.
Finns ju faktiskt 100000^10000 andra roliga saker jag kan lägga ner de pengarna på!

Tänk.. så var det inte förut!


Kommentarer
Postat av: Josefine m. ridtravaren bellie

SV: Du får väldigt gärna hänvisa till det inlägget isåfall, för har jag skrivit det i min blogg så finns det kvar.Jag har själv haft padd på alla mina hästar, beroende på sadel. Jag har aldrig varit emot padd i en för vid sadel. Men för att få en dåligt liggande sadel att passa bra, ALDRIG. Och aldrig utan syfte. Och aldrig gelpadd.Sen tycker jag att sadeln ska ligga bra utan padd. Men jag tänker inte värma om min sadel när jag inte vet med säkerhet hur B går i den eftersom hon inte rids fullt ut. Eftersom sadeln utan padd är minimalt för vid just nu så hamnar den bättre i balans med padden. Skulle jag värma om skulle den hamna i samma balans. Men, som sagt jag värmer inte om en sadel jag inte vet att jag kommer kunna behålla.Sedan kommer hon med säkerhet att muskla sig inom en snar framtid igen då hon stått 2 mån. Så det är oxå en anledning att inte värma om när det handlar om så pass lite.

2011-10-23 @ 18:05:58
URL: http://minfux.blogg.se/
Postat av: Josefine m. ridtravaren bellie

SV: Dessa inlägg hittade jag på min blogg ang. paddar, när jag googlade: http://minfux.blogg.se/2011/march/paddar.htmlhttp://minfux.blogg.se/2010/december/jag-dissar.htmlHittade även ett av dina inlägg där jag kommenterat elr svarat på någon av dina kommentarer:http://equest.blogg.se/2011/august/utkast-aug-6-2011.html

2011-10-23 @ 18:13:34
URL: http://minfux.blogg.se/
Postat av: Josefine m. ridtravaren bellie

Ett inlägg från december 2010:http://minfux.blogg.se/2010/december/sadlar-som-glider.htmlVar det tidigare än så du hittade något inlägg jag skrivit?

2011-10-23 @ 18:15:58
URL: http://minfux.blogg.se/
Postat av: Roos

Åh najsigt!! Såg du om de hade några röda ridbyxor? :D

2011-10-23 @ 22:58:19
URL: http://litenros.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0