Fin häst

så vacker han är...


Jag har jättemånga fler underbara bilder från idag. Vill ni se, trots att jag egentligen har slutat blogga?

Hejdå

Nu slutar jag blogga. Vi får se om jag kommer tillbaka om ett tag? Man ska aldrig säga aldrig.
Ni kanske undrar varför jag slutar att blogga? Jo, det är delvis för at jag känner att det tar för mycket tid.

Det har varit roligt att blogga under de år jag har hållt på och det har såklart varit roligt med alla peppande och snälla kommentarer, men nu säger jag tack för mig! Ta hand om er!

//Frida

Hej svej

Åh, skulle så gärna vilja åka på sommarmeeting i Vingåker 30 juni - 3 juli. Men jag jobbar ju då, så det går inte..

Skulle så gärna vilja åka till Falsterbo också!! Underbara ställe.. Men jag har inte hittat någon som vill åka dit lika mycket som jag vill..

Dessutom så hinner jag aldrig blogga. Eller rättare sagt, jag vill inte lägga ner tid på det, när det faktiskt finns roligare saker att göra.

Domino och jag ska på tävling på söndag, ska bli kul!


En annan sak jag skulle vilja göra i sommar är att dra ut på havet, eller en större sjö med en lagom stor segelbåt och vara ute en vecka i fin natur. Någon som är på? ;)Han har just nu två tappskor, både fram och bakskon på vänster sida.. Har inte ridit honom på två dagar pga det. Idag kommer iallafall hovslagaren!


Bilder från stallet idag

Hinner inte uppdatera ordentligt, så ni får bilder då och då istället.


Sen red jag min kompis ponny Papaya. Kan säga till er som stör er på att jag inte har hjälmen på är att jag stör mig faktiskt lite också. Jag skulle bara testa henne och hjälpa henne några varv på banan, och "orkade" inte i värmen gå och hämta min hjälm..
En film

En film från när vi hoppade i hagen förra veckan. Jag har fler klipp, men jag får inte in dom..Nationaldagen

Jättefint väder med strålande sol har nationaldagen bjudit på. Jag var funktionär på Lurbos hopptävlingar och stod som flaggare under förmiddagen. Det var varmt, men ska man vara funktionär så är det ju absolut roligast att stå på banan, så man kan se alla som rider.


Jag har även badat också. Jag som brukar ta premiärdoppet i slutet av april/början av maj, tog det idag istället och jag var i läänge. Kan det ha varit ca 18 grader i vattnet kanske? Skönt och svalkande.

Domino red jag senare på kvällen då temperaturen gick ner lite. Han var duktig idag så jag är nöjd. Red  mycket övergångar, lite tempoväxklingar, skänkelvikning på volt och galoppombyten över medellinjen. Kändes väldigt bra, han jobbade på fint! På slutet lade jag ut galoppbommar längs ena lånsidan som vi rullade över.

Ni kan få lite bilder.
Håller på att byta, därav min koncentrerade min.. haha


och ja, här sitter jag verkligen gräsligt. Måste öva på att sträcka på mig.. ;) Där tittar jag ju iaf bort på Malin och Li som bygger hage.. (ursäkt;))


Dominos vikt

Det var ingen som gissade rätt.. Men det är väldigt svårt att göra det. Många har gissat på tok för mycket också ;)
Han är ju stor och ganska rejäl och innan jag ställde honom på vågen så gissade jag på 670kg..

Domino väger faktiskt inte mer än 610kg.

Så den som kom närmast i gissningen och vann är Jessica som gissade på 630kg.

Sen har vi Jenny som gissade sin andra gång. Då på 600kg. Eftersom det var andra försöket så sätter jag dig som tvåa :)


Bra gissat hörrni!!


Kvällens löprunda i solen

I gårkväll efter mycket got mat hos de studentmottagningar jag var på så tyckte jag att jag behövde ut och röra på  mig lite! Dessutom var det förste gången efter två veckor sm jag gav mig ut eftersom  jag har haft så ont under den tiden. Tack och lov så gick det bra att springa igår. Gjorde bara lite ont, men det går absolut att stå ut med. Jag sprang i skogen i en timma, mestadels i ett lagom lugnt tempo, men lade även upp tempot lite så att  jag fick upp flåset ordentligt. Skönt!

Domino och jag dressyrade i hagen efteråt. Han fick gå första natten ute på dygn i tisdagskväll och det verkade han gilla, för idag ville han knappt komma in från hagen när det var riddags.Grattis alla som tog studenten igår!

RSS 2.0