Kort kommentar från mig

Ridsporten är så prestigefull. Finns så himla mycket dyr och fin utrustning, jag tycker det är överdrivet. Visst är det också en hobby för många att ha fin utrustning och smycka hästarna med den, det tycker jag med. Men jag tycker det blir för mycket. Jag ska inte säga för mycket.

Jag vill ha en islänning där man bara kan ta första vojlocken man ser. Spelar ingen roll om den är sliten i kanten. Ut och rid, fritt i skogen!

Någon som har något att tillägga?

Kommentarer
Postat av: Heidi

Måste väl inte vara en islänning för att ta första bästa utrustningen och ge sig ut..Visst kan man väl satsa på att se hel och ren ut på tävling. Men när man "rider hemma" eller vad man ska säga så kvittar det väl, då känns färgmatchande och sådant där lite överdrivet. Förstår dock att en del tycker att det är roligt att göra så men det får stå för dem...:)Jag måste vara helt efter tror jag, som rider med brun (i färgen lite sliten här och där) sadel i en nyans och sen antingen med ljusbrunt träns eller svart träns. Brun martingal (som inte har samma nyans som varken sadeln eller tränset) eller svart förbygel. Schabraken varierar i hela tre (!) tråkiga färger: brunt, svart, benvitt. En huva som är beige.. används endast sommartid. :pOch jag själv? Tjaa.... hela ridbyxor, fula t-shirts som förpassats till stallgarderoben och ickematchande ridstrumpor från Hööks och så stallskor på det.Men det är kul (på olika sätt...) att se hur mycket pengar folk lägger på att pynta hästarna på tävling. Jaaja, har man pengar så förstår jag att man kostar på sig bra och fin utrustning men.. Ändå.Om jag hade mer pengar så skulle jag visserligen köpa en sadel till och köpa en uppsättning skydd till. Och några schabrak till. För att vi skulle behöva reserver, inte för att det är snyggt..

2011-09-11 @ 22:08:34
URL: http://eksynyt.wordpress.com/
Postat av: lena

Du ska bara veta hur det var när jag hade egen häst - vadå det räckte med 2 vojlokar (ja - man hade bara sådana ... :D ) 1 träns...... och täcken ....hmmmm bara det allra nödvändigaste (om ens det) färgmatchning fanns liksom inte .... :D Låter som stenåldern jag vet :D

2011-09-11 @ 22:21:21
Postat av: josefine m. ridtravaren Bellie

Tycker de är superkul att känna sig fin på hästryggen och köpa massa fina saker :D

2011-09-12 @ 09:44:32
URL: http://minfux.blogg.se/
Postat av: Katarina

Äh, vi kör på en gemensam beställning från Börjes så kan vi va billiga tillsammans ;o)

2011-09-12 @ 15:38:21
URL: http://catipat.blogspot.com
Postat av: Josefin

Menar du att Alfur ser ovårdad ut...? ;-)

2011-09-25 @ 09:12:56
Postat av: Carro

Håller med Josefine om att det är oerhört roligt att smycka hästen med fina saker och matcha fint :)

2011-09-27 @ 16:24:53
URL: http://sundsvallsryttarna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0