Milen avklarad

åååh vad härligt!!

Det var inte ens planerat att jag skulle ut och springa idag, men jag bara ville ut såhär nu på kvällen, det var ju lagom svalt och jag behövde rensa tankarna lite.

Började springa och det kändes grymt bra i benen så jag fortsatte i samma tempo. När jag sprungit 5km så tänkte jag ungefär "det är ju bara lika långt till så har jag sprungit en mil" så jag fortsatte att springa, flera kvarter i sunnersta, gottsundagipen, vårdsätra, graneberg.. Sen sprang jag in i spåret vid ån. Där var det kolsvart, jag såg bara några meter framåt. Lite kusligt egentligen, men jag hade ju hög musik i öronen så jag tänkte inte på att det var mörkt..

Mina ben kändes så lätta, det är nu det bara är roligt att springa. Känner att jag hade kunnat springa längre, mina ben är lite trötta och ömma vid låren. Kommer nog ha lite träningsvärk imorgon, men jag känner inte alls att jag är helt slut. Man orkar så mycket mer än vad man tror!Kommentarer
Postat av: Roos

Imponerande!! Önskar jag hade disciplinen att komma igång, så att man kan få den där känslan du har, att det bara är roligt!

2011-08-19 @ 00:48:57
URL: http://litenros.blogg.se/
Postat av: Jenny

Sv: Jag håller med till fullo! Men så kom jag på att om man har en frusen häst som behöver 550 gram så kan man ju slänga på ett ofodrat regtäcke över om bara ett täckesbyte ingår?

2011-08-19 @ 17:01:03
URL: http://lilatiger.blogg.se/
Postat av: josefine m. ridtravaren Bellie

SV: Ja tibur är fux så det är iaf därifrån B fått sin färg :DDen är köpt här: http://erikastradesign.ebutiken.nu/ :)

2011-08-19 @ 20:59:17
URL: http://minfux.blogg.se/
Postat av: Othilia

Sv: Tack :)

2011-08-21 @ 22:41:47
URL: http://peasantelisas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0