Promenad

Idag promenerade jag Domino för hand i 50 minuter. Soligt väder fast lite vind. Vi gick i skogen och jag fick lite höstkänslor, det sitter i luften nu. Han får stå inne i boxen ett tag där han fick hö. Det är ju helt slut på gräs i hagen nu. Hoppas att gårdagens regn kommer göra så att gräset får sprutt igen.

Jag har precis handlat mat och fyllt på kylskåpet. Nu siyyer jag och dricker et stor kaffe latte och laddar om, för snart ska jag iväg till jobbet!

Kommentarer
Postat av: Jenny

Hej,

Vart är det du står med Domino? Är det kollektiv? Hur mycket kostar det? Vad ingår? Ja, du vet, alla dom där vanliga frågorna...

Du får gärna skicka svar per mail...

Kram,

Jenny



Ps, vad händer med Jolly? har du lämnat tillbaka honom?

2011-08-08 @ 16:13:17
URL: http://lilatiger.blogg.se/
Postat av: josefine m. ridtravaren Bellie

SV: Ne.. asså jag har stått ut med allt detta för bellas skull. Hon trivs så bra i flocken, hon gillar att gå ute dygnet runt, stora marker, bra ridvägar m.m. Så de är liksom för hennes skull.



Men nu tänker jag lite på mig själv oxå. Vill ha närmre, för då får jag mer tid till Bellie + annat typ skolan. Sen har jag ju rätt höga krav så nå tror jag hon får det bra. Om jag får dehär platsen jag har på G så äre i vårt gamla stall. Hoppas verkligen på de!



Jag bor en kvarts bussväg från stan, och typ 8 min med bil. :)

2011-08-08 @ 17:06:54
URL: http://minfux.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0